Ez miez?

Ez a Bácsi Milan kispályás focicsapat blogja: beszámolók, eredmények, satöbbi.

Friss témák

Iszomláz - Bácsi Milán 1:1

2011.11.28. 13:03 Bácsi Kristóf


Iszomláz - Bácsi Milán 1:1 (1:1), G: Roland

2011.11.27. 14:00,  Csata utca, játékvezető: Keménykezű Károly, 13 néző

Bácsi Milán: Kristóf, Milán, Laci, Márk, Kránk, Andris, Roland, Vitya
Hiányzók: Edu

Jelenlegi tabella: bajnoksagok.hu
Gólszerzők, eredmények: bajnoksagok.hu
 

Munka/szakma: egy csere nélkül felálló ellenféllel szemben abszolút nem érvényesítettük a 2 cserés "erőnléti fölényünket". Az első 6-7 perc után 3 góllal vezethettünk volna, de kimaradtak az ordító helyzetek. Már megszokott módon fasz gólt kaptunk, kétes szituáció után a csapat fele megáll reklamálni, az ellen közben elsétál a hatosunkig és beveri a vezető gólt, ahelyett, hogy akkorra már mi mennénk néggyel. Valamivel később Roland szép góllal egyenlít, a helyzeteink "nagyságát" tekintve a 9. legnagyobb helyzetünkből. A meccs hátralévő részében helyzetek mindkét oldalon, nekünk újabb 3-4 ordító ziccer, de a kapu előtti tökölés, fejben nem ott levés (tán még az előző napi buli, vagy felesek, vagy nem időben érkezés, ki tudja) következtében minden kimaradt. Összességében egy reálisan 3 góllal, extrém esetén 6 góllal nyerhető meccsen megint vesztettünk 2 pontot. Eddig 1 nyerhető és 1 könnyedén nyerhető meccsből szereztünk 2 pontot. Veretlen a Bácsi Milán!

Idő(re)járás: egyenesen Dunabogdányból jómagam értem be a pályára először, 13:53-kor... Egyes pletykák szerint mások már ott voltak előtte, de minek, ha 5 perccel a kezdés előtt jelennek meg a pályán?

Szerelem: 2 hölgy szurkoló (Barbi, Nusi) foglalt helyet a Csata utca lelátóján.

Táplálkozás: a szokásos brigád szokásosan bulizott, egyesek még a meccs előtt közvetlenül is alkoholt fogyasztottak. Nagy kérdés, hogy a csapat meddig tolerálja ezt a viselkedést.

Pénzügyek: befizettünk 7e Ft-ot. Laci 2k, Kristóf 2k, Andris 3k.

Jövő: kérdéses. Az tetszetős, hogy meccs után (majdnem) mindenki betalált végül az öltözőbe és váltottunk néhány szót a meccsről. Ha nem tudunk 2 méterről kapuval szemből, hatoson belülről, netán üres kapuba gólt szerezni, akkor nem sok győzelmet fogunk elérni. A védelem (a kapusunk) általában nem kap sok gólt, de ezt szépen ellensúlyozza, hogy szinte minden bajnokságban a legkevesebb gólt lövő csapatok közé tartozunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://bacsimilan.blog.hu/api/trackback/id/tr13418300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandibááá 2011.11.28. 13:40:13

Az összefoglaló világos és tényszerű, leszámítva az idő(re)járás rovatot ahol már a meccsen is hangsúlyoztam hogy nem a pályánlevésen van a hanggsúly hanem a közös készülésen az öltözőben (a pályánál úgysem tudunk melegíteni helyhiány miatt és csak szétszéledünk). Az érkezésemről kérem a helyreigazítást!

takibacsi 2011.11.28. 13:43:38

@bandibááá:
vityóbá és bandibá volt ott 30 perccel kezdés előtt, a többiek SEHOL.

Bácsi Kristóf 2011.11.28. 13:45:52

Korrigálni kell akkor a szabályzatot: a CSAPAT öltözőjében kell lenni 30 perccel korábban. Amikor én késve - elnézést, én kitűztem az indulást, de a Kox elfaszkodta az időt - megérkeztem, egyedül a Kránk ült ott a CSAPAT öltözőjében, persze más kérdés, hogy végül ő jött be a pályára utolsónak...

takibacsi 2011.11.28. 14:03:04

bár nem értem mit számít h melyik öltözőben öltöztem fél órával meccs előtt, de legyen így!

akkor korrigáljuk a szabályzatot, de ezek szerint az új szabály még nem élt, a réginek meg rajtam és a bandin kívül SENKI nem felelt meg!

ENNÉL NAGYOBB FEGYELMET VÁROK EL!

Bácsi Kristóf 2011.11.28. 14:06:25

@takibacsi: ha mindenki másik öltözőbe megy, akkor mi lesz a vége? a bácsi milán nem a különcök csapata, hanem a fegyelmezett katonáké. a bácsi kvázi egy katonacsapat!

Milán az ex házi gólkirály 2011.11.28. 19:25:57

Kránk adott még 5.500-at, szóval 12.500 van nálam

Válassz másikat! 2011.11.28. 20:50:03

El kellett rohannom a meccs után, bocs.
6-oson belülről a kaput eltaláltam csak az a baj, hogy a legszélén :)
Szerintem meccs előtt kellene lehet megbeszélni, hogy például kik az ellenfél erős emberei, esetleg valaki aki pl. 3 percenként bemondja hogy csere.
Mert én most úgy érzem, hogy teljesen felesleges a csere akármelyik meccsen. A temponk ugyanaz 0 cserével, mint 5-el. Csak valaki éppen ül a padon.
Ha tudjuk, hogy X percenként csere lesz, talán mindenki kicsit többet futna. Én ezt látom hiányosságnak. Viszont, hogy éljek SAF mester szavaival a hétvégi kísértetiesen hasonló meccs és eredmény után (MU 1-1 NU). "Ha minden meccsen így játszanánk ahogy most, akkor nem hiszem hogy kellene aggódnunk."
ui: Márk voltam, csak a 10 nick-et sem fogadta el...

Bácsi Kristóf 2011.11.29. 13:32:50

tetszik, hogy beindult a Bácsi élet! :) kedden már cserével megvagyunk vasárnapra... történelmi pillanat!
süti beállítások módosítása