Ez miez?

Ez a Bácsi Milan kispályás focicsapat blogja: beszámolók, eredmények, satöbbi.

Friss témák

Bácsi Milan - Békás City Hurricanes 6-3

2012.07.08. 14:49 Edu125

Bácsi Milan - Békás City Hurricanes 6:3 (1:3)
G: Vitya (3), Kocsis (2), Roli

2012.07.08. Láng, 3 néző

Bácsi Milan: Ebergényi Zsolt, Milán, Roli, Kocsis, Tóth Gábor, Andris, Vitya, Edu

Hiányzók: Kristóf, Márk

A csoport állása: bajnoksagok.hu

Összefoglaló

Meglátszott a csapat játékán az előző napon rendezett Andris harmincadik születésnapi partija. Rendkívül enerváltan, idegesen és figyelmetlenül játszottunk az első félidőben, noha az ellenfél két vendégjátékossal, csere nélkül kényszerült pályára lépni.

10 perc eltelte után szinte helyzet nélkül (!) már 3-0 volt az ellenfélnek:
Az első esetben egy védést követően nem tudta a védelem megakadályozni, hogy az ellenfél támadója ismét kapura lőjön. Kapusunk mozdulni sem tudott. 0-1
A második gólnál hagytuk, hogy a gólvonal előtt fél méterrel guruló labdába bele tudjon szúrni az ellenfél. 0-2.
A harmadik gól pedig a szokásos labdavesztést követően rosszul elosztott védekezés után esett. Itt a jobb oldalunkról 6 méterről, védő nélkül zavartalanul helyezett a hosszú sarokba az ellen. Hihetetlen volt látni, hogy ez (újra) meg tud történni.
Ezt követően ahogy az lenni szokott már nem tudtunk a játékkal foglalkozni, egymást és a játékvezetőt kezdtük ki.
A Békás City taktikusan játszott, teljesen visszaállt és a kontrákkal próbálkozott, de sikertelenül. Lassan magunkhoz tértünk: Egy szögletet követően Vitya állítgatás nélkül passzolt a jobb alsó sarokba. 1-3. Ez volt a félidő állása is.

A második félidőben labdabirtoklással próbáltuk feltörni a Békás védelmét, szinte felborult a pálya. Pár perc után Vitya forgatta be a védőjét és nem hibázott kegyetlenül bevarrta az alsó sarokba. 3-2. Nem értek véget a Vitya-percek: két kapufás lövése után ekkor még nem sikerült egyenlíteni.
Ezt követően Milán szerzett labdát a félpályán. Kocsis ment a bal oldalán, aki kapta is a labdát, de hosszan, nagyon kisodródott, alig tudta már középre lőni. A labda szinte csodával határos módon a túlsó kapufáról pattant a hálóba. Hihetetlen nagy gól volt, itt a (nem)kapus hibázott, aki korábban két esetben is félelmetes reflexszel védett. 3-3.
Érezte a Békás, hogy ezzel a védekezéssel és a játék lassításával nem tudja megtartani sem az egy pontot. Felélénkültek és több támadást is vezettek, de rendre jól védekeztük, vagy rosszul, de kapusunk a helyén volt. Szerencsére bőven volt idő ekkor és éreztük meglehet a meccs, nem lankadtunk a támadásban. Egy okos visszagurítás után Kocsis állítgatás nélkül kilőtte a kapu bal oldalát. 4-3 ide.

Pár perc volt csak hátra ekkor. A Békás próbálta menteni a menthetőt: kapusuk feljött a félpályára és így járatták a labdát. Nem voltak elég labdabiztosak, sikerült Vityának elcsípni egy átadást, amit a saját térfeléről a kapuba gurított mesterhármast elérve ezzel. 5-3. A mérkőzés utolsó momentuma is hasonlóképpen esett csak Roli szerzett labdát, majd a saját térfelének feléről ívelt azonnal. A labda egy pattanást követően az üres kapuba esett. 6-3.

A győzelem dicséretes, de a mutatott játékot látva nem lehetünk elégedettek. Egy erősebb, vagy jobban összeszedett ellenfél ellen biztosan nem tudtuk volna megfordítani a meccset. Még mindig nem tudunk csak a játékra koncentrálni és előszeretettel keressük másban a hibát. Ha ezeket a gyerekes dolgainkat le tudnánk vetkőzni, biztos, hogy az eredmények is (jobban) jönnének.

A bejegyzés trackback címe:

https://bacsimilan.blog.hu/api/trackback/id/tr414635933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edu125 2012.07.08. 14:59:10

Annyit még hozzátennék, hogy Laci egy színes ásítással adta tudtunkra a második félidő vége felé, hogy ő tegnap bizony bebaszott...
Nem irigylem azt akinek fel kell takarítania a hálóba áztatott cuccot!

Milán az ex házi gólkirály 2012.07.08. 22:12:29

Csak a történelem kedvéért:
Laci nagyon durván hörög, krákog, pokoli hangok törnek fel belőle.
- Bazdmeg Laci, ne a pályán halj már meg!
- Jó, akkor lemegyek.

takibacsi 2012.07.09. 09:24:41

én mindenképp beleírnám a meccsleírásba, egyértelműen ott változott meg a játék képe!

Edu125 2012.07.09. 12:09:24

@Milán az ex házi gólkirály:
Engem jobban zavar az, hogy nem tudja elismerni ha hibázik. Amúgy mindenki hibázik, de nem egyből a másikat okolja.

Bácsi Kristóf 2012.07.11. 14:07:19

pokol lehetett, sajnálom, hogy pont ilyen nagy "mókáknál" nem tudok ott lenni! :D

Milán az ex házi gólkirály 2012.07.11. 21:33:05

@Edu125: Engem csak az zavart, hogy nem egy ellenfél hátára rakta :) Miért kellet a kapufa mögé elrejteni? Esetleg hogy így talán meg tudja majd mutatni a Kristófnak!
süti beállítások módosítása