Ez miez?

Ez a Bácsi Milan kispályás focicsapat blogja: beszámolók, eredmények, satöbbi.

Friss témák

Bácsi Milan - Red Blue 3-1

2012.07.15. 18:03 Edu125

Bácsi Milan - Red Blue 3:1 (1:1)

G: Gábor (2), Vasi (1)

2012.07.15. Láng, 1 néző

Bácsi Milan: Milán, Kocsis, Gábor, Vitya, Vasi, Márk, Edu

Hiányzók: Kristóf, Roli, Andris

Játékos szurkoló: Kránk

A csoport végeredménye: bajnoksagok.hu

Összefoglaló


Nyugodt hangulatban kezdődött a találkozó annak ellenére, hogy nem sikerült hivatásos kapust szerződtetni erre a mérkőzésre, így rám maradt eme megtisztelő, ámde annál nehezebb feladat.
Szokásunkhoz híven jól kezdtünk, sorra dolgoztuk ki a tetszetős támadásokat, melyből az egyiket góllal tudtunk befejezni:
Mesterien megkomponált egyérintős passzolgatás után Vasi lőtte ki a bal felső sarkot. a kapu torkából. A labda a keresztvasat eltalálva pattant a hálóba. Demoralizáló gól volt, rögtön az első percekben. 1-0.

Tovább támadtunk, de egyre több hibával játszottunk. Érthetetlen módon felesleges rizikókat vállaltunk be többször is, melyekből (ajándék)helyzeteket tudott kidolgozni ellenfelünk. Ezek a helyzetek fel is hozták a Red Blue-t és kiegyenlítetté vált a találkozó.

A könnyelműségünk nem maradt megtorlatlan: Vasi kapott középen labdát a saját térfelünkön. Passz helyett cselbe bonyolódott és el is vesztette a játékszert. A bokára mért rúgás ellenére a játékvezető (Gyula) sípja néma maradt, a csatár így zavartalanul begyalogolt a kapuig, ahol az egy ütemmel korábban (rossz irányba) elfekvő kapus mellett (a kapufa) segítségével magabiztosan a hálóba lőtt. 1-1.

Ekkor kicsit mintha elvesztettük volna a fejünket. Nem játszottunk jól és egymásban és ellenfelünkben kerestük a hibát: Pontrúgásunkból az ellenfél kontrázott. Kocsisról fordultak le, aki nem hagyta annyiban és a csatár után eredt testi erejét is kihasználva. A visszahúzást még tovább engedte a játékvezető, majd miután pár méterrel odébb a csatár a földre került visszafújta az esetet. Vitathatatlan volt a szabálytalanság ténye ámde Laci azt nehezményezte, hogy a csatár fekvő helyzetében utána rúgott. Laci szó szerint neki akart menni ellenfelének amit csak a két játékos közé ugorva nehezen tudtam megakadályozni. Jobbnak láttuk az eset után ha a további forró gőzt a padon engedi ki a középpályás.

Döntetlen állással fordultunk. A második félidőben már kicsit nyugodtabban játszottunk. Ellentmond azonban ennek, hogy egy feldobás után a korábban már összetűzésbe került és állandóan fetrengő fiatal Red Blue játékos és Milán kakaskodtak. Kettős kiállítás lett az eredménye.

A 'kettőpercek' után térfelünkön jutott szabadrúgáshoz ellenfelünk. Az ellen kapkodva végezte el a szabadrúgást, aminek eredményeként a labda Vitya hátsójáról Vasi elé pattant aki klasszis megoldással hibátlanul tálalt Gábor elé, aki nem tudott hibázni. 2-1.

A gól megnyugtatta a csapatot és már taktikusan játszottunk, birtokolva a labdát és irányítva a találkozót. A félidő derekán többször is a szerencsének és rendkívül rossz helyzetkihasználásunknak köszönhetően nem változott az eredmény, nyitva hagyva a döntetlen lehetőségét.

Pár perccel a mérkőzés vége előtt szögletrúgást végezhettünk el. Kocsishoz került a labda aki laposan Gábor elé passzolt. A csatár most jól oldotta meg a helyzetet és megszerezte a mérkőzés utolsó gólját. 3-1.


Ismét azt kell mondanom, hogy az eredményt nézve nincs okunk a panaszra, de sokkal simábban is lehozhattuk volna a találkozót.
Mindenesetre a csapat megérdemli a dicséretet, hiszen az utolsó négy mérkőzésen nem kapott ki és 10 pontot gyűjtött, ezzel a negyedik helyen végzett.

Csak így tovább!

Hala Bácsi!

A bejegyzés trackback címe:

https://bacsimilan.blog.hu/api/trackback/id/tr84658188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edu125 2012.07.16. 13:40:13

Olvassa valaki az írásaimat? :)

takibacsi 2012.07.18. 10:56:35

én minden nap elolvasom :)

az összefoglalóból nem jön át h a kocsis eddigi legnagyobb elszállását láthattuk, egy totál nyugodt meccsen egy abszolut oda nem illő kibaszott őrültként viselkedett, senki nem értette h mi van vele, tőlem kérdezte az ellenfél h be van e baszva v mi van, én meg mondtam h persze :)

Edu125 2012.07.18. 11:48:47

@takibacsi: így volt!
ezért lennének jók a kommentek... :)

Bácsi Kristóf 2012.07.18. 16:58:04

természetesen én is olvasom, innen tudom, hogy van még csapat(om?)...

viszont mindenkinek jót tenne pár meccsnyi cikkírás, hogy lássa milyen érzés az, amiről beszélsz (Edu)... :) akkor lehet, hogy többen kommentelnének!

megőrülök, hogy nem voltam ekkora parádékon, mint az őrült Kocsis és társai meccsek...
süti beállítások módosítása