Ez miez?

Ez a Bácsi Milan kispályás focicsapat blogja: beszámolók, eredmények, satöbbi.

Friss témák

Bácsi Milan - Lagermax 1-1

2012.09.02. 22:27 Edu125

Bácsi Milan - Lagermax 1:1 (0:1)

G: Feri (1)

2012.09.02. Láng, 2 néző

Bácsi Milan: Kristóf, Milán, Kocsis, Vitya, Roli, Feri, Edu

Játékvezető: Gyula

Hiányzók: Márk, Andris

Játékos szurkoló: Kránk

A csoport állása: bajnoksagok.hu

Előzmények

A hosszú nyári szünetet követően egy friss igazolással sikerült előrukkolnia a csapat vezetésének. A korábban már Bácsi szerelést húzó Feri hosszú sérülését követően vehette magára újra a piros-fehér csíkos mezt. A játékos képességeit ismerve mindenképpen húzóembere lehet együttesünknek.

Külön meg kell említenem, hogy (a csapatkapitány órájához képest) mindenki időben érkezett meg a Láng Csarnokba.

 

Összefoglaló

Ellenfelünk képességeit ismerve tapogatózással és a nyári pihenő alatt elmacskásodott izmok bemelegítésével kezdődött a találkozó. Egyik csapatnak sem volt nagyobb helyzete.
Később már mindkét gárda bemelegedett és sorra dolgozta ki a helyzeteket, talán mi egy kicsivel többet. Inkább az egymás hibáiból való táplálkozás dominált. A félidő felére már nagyobb helyzetek is kialakultak mindkét oldalon: Vitya lövése után a kapufa mentette meg a Lagert a kapott góltól. Idővel jött a válasz: Milán hibáját követően kegyetlenül büntetett az ellenfél. Két gyors passzból lövésig jutottak, amit Kristóf bravúrral védett, de mint mindig a kipattanóra gyorsabban érkezett az ellenfél és mattolta a védelmet. 0-1
A fordulás után sem változott a játék képe, mindkét oldalon voltak helyzetek, de egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni.
Az iram fokozódott és egy nem túl acélos támadást követően Ferihez került a labda aki a bal oldalról jobb lábbal lőtt. A labda megpattant az egyik védőn ami irányt változtatva becsapta a hálóőrt és a gólvonalon túlra jutott. 1-1
Az egyenlítést követően több nagyobb helyzet is kialakult a két kapu előtt, de senki sem tudta gólra váltani a kínálkozó lehetőséget. Fontos megemlíteni, hogy a pontrúgásokat továbbra sem tudjuk kellő hatékonysággal elvégezni, sokszor előfordul, hogy ezzel az ellenfelet hozzuk helyzetbe.

A játék összképét tekintve mindenképpen megérdemelt és igazságos és értékes döntetlen született.


A döntetlen értékét mi sem bizonyítja jobban az a tény, hogy szurkolótáborunk a lefújást követően is a helyén maradva ünnepelte az első bajnoki pontot. Fél órával később a rendezőknek kellett kitessékelni az "önkívületi állapotban tomboló" tábort.

Hala Bácsi!

A bejegyzés trackback címe:

https://bacsimilan.blog.hu/api/trackback/id/tr204748196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bácsi Kristóf 2012.09.03. 12:34:22

szép! annyit fűznék hozzá, hogy sokkal több személyi kultuszt akarok (magamnak)!

kíváncsi lennék esetleg egy objektív Karanák-értékelésre, hogy látja kívülről, stb.

Edu125 2012.09.03. 14:33:31

@Bácsi Kristóf:
Arra én is, vagy bárkijére, de az is benne van, hogy csak mi olvassuk ezeket a sorokat...

bandibááá 2012.09.03. 15:29:14

Gratulálok a csapatnak, szép kezdés!!

Milán az ex házi gólkirály 2012.09.03. 20:44:01

Igy vagy úgy, de a bajnokság első gólja megint az enyém :(

Bácsi Kristóf 2012.09.04. 18:23:42

@Milán az ex házi gólkirály: nagyon furcsa, hogy úgy látszik BÁRMIT megér neked, hogy ez hagyomány maradjon! :)

karanák 2012.09.04. 19:53:26

Tisztelt Hölgyeim / Uraim,

ismét elkezdődött a szezon.
Egy kicsit nehezen indult, voltak olyan hangok az elnökségből, h az utóbbi időben jól felépített csapat az őszi szezont több okból kifolyólag kihagyja..
De szerencsére egy villámigazolással mégis sikerült az első mérkőzésen 1 cserével felállnunk.
A mérkőzésen a csk-t kivéve mindenki időben és szín józanul érkezett (aki nem, az jól titkolta) :)
A mérkőzés elején igazán jól kezdett a csapat, megpróbáltunk labdát tartani, szép akciókat vezetni és lövéssel befejezni a támadásokat.
Az első 10 percben igazán mutatós volt a játékunk, egyértelműen jobbak voltunk az ellenfelünknél, aki csak ezután kezdett magához térni. És nagyon fontos megemlíteni, h nem kontráztak le minket, hiszen majd minden támadásunk lövéssel ért véget majd fegyelmezetten visszazárt mind a támadószekció és a védelem is.
Sajnos vitya kapufája nem akadt be, de nem csüggedtünk, hanem mentünk tovább, alázattal hajtott mindenki, érezni lehetett kívülről is, h nagyon akarjuk ezt a mérkőzést és ellenfelünk skalpját, de egy szerencsétlen góllal az ellenfelünk szerzett vezetést.
Talán nem tudok mondani olyan mérkőzést az elmúlt 10-15 derbi alapján, ahol nem hibázott vna vki olyan jelentőset, h gólt kapunk belőle.
És általában az elsőt kapjuk, amivel megtörik a lendületünk, de most nem ez történt.
A második félidőben kiegyenlítődtek az erőviszonyok, kezdetünk fáradni, az ellenfelünk is egyre többet látogatta a saját kapunk hatosát.
Itt kell megjegyezni, h nem nagyon vertek meg minket 1-1es szituban, hanem legalább 4 olyan kényszerítőt számoltam össze, ahol a labdát leadó emberrel nem futott a mi emberünk, így könnyedén kaphatta vissza a labdát, amiből szerencsénkre nem lett újabb gól. De ez gondolom, h már a fáradtságból is adódott.
Szóval kiegyenlített játék mellet, egész jó színvonalú mérkőzésen az új igazolásunk betalált, így 1-1 lett a vége.
El kell, h mondjam, h szinte végig bírtuk erővel, rendesen kihajtottuk magunkat, tetszett h mindenki foggal-körömmel viszonylag fegyelmezetten védekezett és volt erőnk a támadásokra is. Nem szeretnék kiemelni senkit, csapatként működtünk, de Roli jól mozgott, érezte a játékot, ami meghatározó volt az előre való játékban a középpályán és sztem ez volt talán az egyik kulcs, h az utóbbi 10 mérkőzésből számomra ez tetszett a legjobban.
Köszönöm, h ott lehettem, remélem, h lassan a pályán is köztetek lehetek :)
Puszika

Bácsi Kristóf 2012.09.05. 08:57:09

szép. az sajnos igaz, hogy a gólok nagyon nagy részét hatalmas egyéni (legtöbbször "buta") hibákból kapjuk...

hír a csapat orvosától: kérdéses Feri további játéka a korábbi sérülés miatt esetlegesen kiújuló problémák miatt.

Bácsi Kristóf 2012.09.05. 12:39:36

friss hír: Cristiano Ronaldo a Bácsi Milanban is el tudná képzelni a jövőt, ha van legalább 2-3 olyan Real érzelmű játékos a Bácsiban, akikkel meg tudná értetni magát.
süti beállítások módosítása